Piese Linhai

Daca ati achizitionat un ATV Linhai trebuie sa aveti grija de el, din moment ce este un vehicul de teren dupa cum ii spune si numele A.T.V. (All Terrian Vehicle), fiind supus unor conditii mai dure de rulare in teren este evident ca si uzara va aparea, de aceea va punem la dispozitie un stoc impresionant de piese Linhai.

Echipa Linhai Romania si-a propus sa fie prompta la cerintele clientilor, nu trebuie sa va faceti griji in privinta pieselor Linhai, toate comenzile procesate pe ziua in curs ajung la destinatie in urmatoare zi lucratoare.

Pentru comenzi mai mari de 500 lei beneficiati automat de 10% DISCOUNT

Formular comandă piese

Ai nevoie de piese pentru ATV-ul tău? Completează formularul si te vom contacta noi

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Linhai

Produsele Powersport sunt fabricate de catre Grupul Jiangsu Linhai in colaborare cu Yamaha Motor. Aceasta societate a fost înfiintata în 1956 si a fost în curs de dezvoltare si de fabricare a motoarelor mici de peste 50 de ani. Cu o experienta vasta in domeniu, producatorul a decis sa produca primul ATV Linhai in anul 2001, care a fost un succes neasteptat din partea producatorului.

Calitatea motoarelor e recunoscuta în întreaga lume si numele lor a devenit sinonim cu calitatea si fiabilitatea. Multi producatori concurenti din Asia au abordat producatorul Linhai in idea de a cumpara motoarele lor ravnite de aceste alternative “branduri” care sunt “asamblate” sub licienta. Spre deosebire de multi producatori, acestia refuza sa vanda motoare. Ei au înteles ca aceast lucru ar dilua marca Linhai. Motorul este inima din orice ATV si pentru a construi un brand credibil, trebuie sa ai un motor credibil. Puterea tehnologica si financiara a producatorului a dus la mai multe societati de succes comune, inclusiv Jiangsu LINHAI-Yamaha Motor Co, Ltd. Acest lucru a extins puterea Linhai Corporation prin îmbunatatirea tehnologiei si a calitatii produselor sale. ATV Linhai se angajeaza sa investeasca în tehnologii avansate, durabile.

Pentru dezvoltare sa, in viitor Linhai s-a concentrat pe 4 domenii principale:
-primul segment ar fi producerea de Atv-uri cu capacitate mai mare sau cel putin egala cu a concurentilor de pe piata Nipona

– Motociclete, inclusiv scutere de pana la 400 cmc EFI-echipamente de putere (o linie completa de produse de îngrijire de curte, inclusiv a masinilor de tuns iarba)

– electrice si produse energetice (inclusiv zero emisii  pentru scutere, cu zero emisii de îngrijire echipamente de curte.

Aceste aspecte ne arata ca este o companie serioasa cu planuri  mari de viitor, in mare parte  observam tendinte majore pe segmentul „ever-green” incercand astfel sa reduca noxele si poluarea, produse de motarele cu ardere interna, credem ca in curand o sa vedem si ATV-urielectrice de capacitate mare capabile de performante demne de un motor cu ardere interna.

A cucerit multi clienti din intreaga lume, ei au inteles ca succesul lor va veni oferind clientilor un produs de calitate la pret accesibil, acesta formula i-a propulsat pe acest segment de piata. In concluzie, ne putem da seama ca exista si produse de calitate la preturi mici, deci nu trebuie sa platim peste pretul real, te poti distra si cu bani mai putini.