Accesorii Linhai

Asa cum sunt importante echipamentele moto/atv pentru rider,la fel de importante sunt si accesoriile pentru ATV, nu sunt doar pentru a schimba design-ul ATV-ului ci si pentru protectia acestuia si a riderului in anumite situatii. Accesorile pentru ATV pot fi foarte utile in anumite circumstante ,atunci cand folositi ATV-ul in scopuri gospodaresti sau in teren in situatiile mai dificile.


Cateva accesorii ATV pentru un Rider care se respecta atat pe el cat si ATV-ul, sunt rampele, troliile, cutiile si cosurile, protectiile si aparatorile. Echipare corespunzatoare a ATV-ului va poate ajuta in multe situatii fara de care nu ati fi reusit,aceste accesorii pot imbunatati performantele ATV-ului si va vor face calatoria sau plimbare cu ATV-ul mult mai sigura si mai frumoasa, pe langa siguranta, daca ATV-ul este accesorizat corespunzator puteti incerca si trasee mai dificile, avand astfel o marja de siguranta in plus. Iata cateva exemple pe care ar trebui sa le luati in considerare.

Daca folositi des ATV-ul in scopuri gospodaresti atunci nu trebuie sa va lipseasca din echiparea ATV-ului, bila de remorcare potrivita fiecarui ATV utilitar cu dispozitiv de remorcare.