Piese ATV Linhai

Daca ati achizitionat un Apiese atv linhaiTV Linhai trebuie sa aveti grija de el, din moment ce este un vehicul de teren dupa cum ii spune si numele A.T.V. (All Terrian Vehicle), fiind supus unor conditii mai dure de rulare in teren este evident ca si uzara va aparea, de aceea va punem la dispozitie un stoc impresionant de piese Linhai.

Echipa Linhai Romania si-a propus sa fie prompta la cerintele clientilor, nu trebuie sa va faceti griji in privinta pieselor Linhai, toate comenzile procesate pe ziua in curs ajung la destinatie in urmatoare zi lucratoare.

Pentru comenzi mai mari de 500 lei beneficiati automat de 10% DISCOUNT

Avand o experienta vasta in domeniu nu o sa  ramanem fara piese Linhai, mai ales fara cele uzale cum ar fi ambreiaj Linhai, capete bara, placute frana, etc.

Pe site-ul nostru puteti gasi multe informatii utile legate de ATV-ul dvs.

Va punem la dispozitie toate cataloagele de piese incepand cu catalog piese Joker 50 cc pana la catalog piese Linhai 600 cc. Toate cataloagele de piese Linhai sunt actualizate la zi atat pentru modelele Linhai mai vechi cat si pentru cele noi.

Deasemenea va invitam sa descarcati absolute gratuit un manual de utilizarea a ATV-urilor Linhai cat si un Manual de Service pentru ATV-ul dvs. si nu in ultimul rand va invitam pe forumul nostru unde putem discuta exact despre problemele ATV-urilor Linhai, ce piese Linhai trebuie inlocuite la ce perioada de timp si orice alte sfaturi utile.

Pentru persoanele care nu au timp sau nu se descurca cu catalogul de piese ATV, va rugam sa ne contactati la nr de telefon  0752.760.644  si un operator va prelua apel dvs. si va va raspunde la orice intrebare legata de ATV-urile Linhai.

Pe langa catalogul de piese veti mai gasi si o lista de preturi pentru a sti exact cat valoreaza piesele dorite de dvs.

Cum aflu codul si pretul piesei?

Pentru a cauta pretul piesei dorite de dvs trebuie sa stiti codul piesei care se afla in catalogul de piese specific modelului Linhai pe care il detineti. Pentru a afla codul piesei prima data trebuie sa deschideti catalogul,sa presupunem ca aveti nevoie de “arc ambreiaj”.

Deschideti catalogul dati  scroll  in jos sau mutati cursorul in jos pe catalog pana ajungeti la schita cu piesele dorite, fiecare piesa din schita are un numar alocat, in cazul

catalog piese linhai

nostru numarul este  23 , in partea dreapta a schitei gasim un tabel cu toate numerele si codurile pieselor cat si descriera lor si numarul de bucati de care avem nevoie.

Acum ca am identificat codul piesei ca fiind 23923 putem deschide  lista de preturi.

Deoarece in lista de preturi se afla toate codurile pieselor de la toate modelele de ATV Linhai va fi dificil sa cautati manual codul piesei. Pentru o utilizare mai rapida a listei de preturi trebuie sa tineti apasat tastele “CTRL” si “F” in acelasi timp, in acel moment se va deschide o noua casuta.

 

In casuta respective introduceti codul piesei 23923 si apasati tasta Enter sau butonul de la casuta, “Find All”, aceasta ne va duce exact la piese dorita.

Sper ca v-am fost de ajutor si informatia utila in ceea ce priveste utilizarea catalogului si a liste de preturi pentru piese Linhai.

 

 

Descarca aici cataloagele de piese Linhai si Lista de Preturi