Pentru a trece mai usor peste iarna grea si plina de nameti va punem la dispozitie cateva dintre cele mai performante sisteme de curatirea zapezii,mai jos gasiti detalii si modele pentru plugurile de zapada care pot fi montate pe ATV-ul dvs.

Acum va punem la dispozitie kit-uri complete pentru toate marcile de ATV, au fost importate doar produsele cu cel mai bun raport pret-calitate, va recomandam cele mai inovatoare pluguri de zapada pentru ATV de la Cycle Country, Kimpex, Warn sau Volcan.

Cycle Conutry 48″Pret 350 EuroKit complet pentru curatare a zapezii, compus din placa de prindere pe sasiul atv-ului, sistemul de sustinere/impingere a lamei si lama de 48″. Sistemul este disponibil pentru urmatoarele modele de ATV-uri: Linhai, Suzuki LTA700/750, Yamaha YFM 700 Grizzly, Kawasaki Brute Force 750, Bombardier Outlander 800. Pentru alte modelde de ATV-uri, este disponibil un sistem universal de prindere al lamei pe sasiu, care se potriveste la orice model de ATV.
Cycle Conutry 52″Pret 380 EuroKit complet pentru curatare a zapezii, compus din placa de prindere pe sasiul atv-ului, sistemul de sustinere/impingere a lamei si lama de 52″. Sistemul este disponibil pentru urmatoarele modele de ATV-uri: Linhai, Suzuki LTA700/750, Yamaha YFM 700 Grizzly, Kawasaki Brute Force 750, Bombardier Outlander 800. Pentru alte modelde de ATV-uri, este disponibil un sistem universal de prindere al lamei pe sasiu, care se potriveste la orice model de ATV.
Volcan 60″Pret 390 EuroSistem complet de curatare a zapezii compus din lama de zapada de 150 cm si kit-ul necesar instalarii pe orice tip de ATV sau UTV echipat cu troliu. Se regleaza si se ataseaza foarte usor la ATV datorita sistemului special de atasare click-and-go. Sistemul mecanic de inclinare a lamei de zapada previne eventualele daune provocate de lovirea unei borduri sau a unui teren cu denivelari. Partea de jos a lamei este prevazuta cu un cauciuc pentru a proteja lama de zapada. Lama Volcan dispune de 5 pozitii (unghiuri) de reglare pe orizontala, putand fi reglat si gradul de inclinare a acesteia. Latimea lamei se poate prelungi cu inca 20 cm cu ajutorul unei placi aditionale. Dimensiuni lama: 150 x 40 cm.
Kimpex Click N Go  48″Pret 420 EuroSistem complet pentru curatire a zapezii, Kimpex Click N Go, compus din placa de prindere pe sasiul atv-ului, sistemul de sustinere a lamei si lama de 48″. Sistemul este disponibil pentru urmatoarele modele de ATV-uri: Linhai, Suzuki LTA700/750 King Quad, Yamaha YFM 700 Grizzly, Kawasaki Brute Force 750, Polaris Sportsman 800. Datorita sistemului inovator Click&Go, lama de curatare a zapezii se monteaza/demonteaza foarte usor si rapid!

WARN 50″

Pret 490 Euro

Kit complet de curatare a zapezii, compus din placa de prindere pe sasiul atv-ului, sistemul de sustinere a lamei si lama de 50″. Sistemul este disponibil pentru urmatoarele modele de ATV-uri: Linhai, Suzuki LTA 400/700/750, Yamaha YFM350/400/450/660/700/Rhino, Kawasaki 650/750, Can-Am Outlander 400/800, Can-Am Renegade 800, Polaris 600/800/Ranger, Honda Rincon, Arctic Cat 550/700, etc
Kolpin Big Box 52″Pret 470 EuroSistem complet de curatare a zapezii Kolpin Big Box, compus din lama de zapada de 132 cm (52 inch) latime si kit-ul necesar instalarii pe orice tip de ATV sau UTV echipat cu troliu. Este confectionata dintr-un otel foarte rezistent si dispune de 5 pozitii (unghiuri) de reglare. Inaltimea lamei fata de sol in momentul deszapezirii poate fi ajustata cu ajutorul celor doua picioare din partea de jos a lamei. Se ataseaza si se demonteaza foarte rapid si usor datorita sistemul special de atasare pe ATV sau UTV.
Cycle Country Turbo 52″ Pret 480 Euro Kit complet de curatare a zapezii, compus din placa de prindere pe sasiul atv-ului, sistemul de sustinere a lamei si lama de 52″ sau 130cm latime. Sistemul este disponibil pentru urmatoarele modele de ATV-uri: Suzuki LTA700/750, Yamaha YFM 700, Kawasaki Brute Force 750, Bombardier 800. Pentru alte modelde de ATV-uri, este disponibil un sistem universal de prindere al lamei pe sasiu, care se potriveste la orice model de ATV.

Cycle Country 60″

Pret 460 Euro

Sistem complet pentru curatare a zapezii, compus din placa de prindere pe sasiul atv-ului, sistemul de sustinere a lamei si lama de 60″ sau 150cm latime. Sistemul este disponibil pentru urmatoarele modele de ATV-uri: Suzuki LTA700/750, Yamaha YFM 700, Kawasaki Brute Force 750, Bombardier 800. Pentru alte modelde de ATV-uri, este disponibil un sistem universal de prindere al lamei pe sasiu, care se potriveste la orice model de ATV.

Lama Zapada pentru ATV Cycle Country

Cycle Country s-a dezvoltat in industria powersport si a creat primul sistem de plug pentru ATV-uri, de peste 30 de ani s-au facut remarcati cu cea mai înalta calitate in domeniul lamelor de zapada si plugurilor pentru ATV-uri  si accesorii ATV de zapada. Cycle Country continua sa dezvolte si  sa furnizeze  accesorii de zapada la cele mai inalte standarde pentru ATV-uri sau UTV. Acum, sprijinit de Kolpin,  ofera cea mai buna calitate, pluguri dintre cele mai inovatoare pentru ATV-uri si accesorii de zapada.Produsele Cycle Country au garantia calitati fiind astfel testate in cele mai vitrege conditii .

Sistem complet plug ATV Click N Go  de la Kimpex

Click&GO plugul de zapada de la Kimpex este cel mai inovator si mai nou produs in materie de lame de zapada. Denumirea de Click & Go vine de la sistemul de atasare a lamei de zapada pe ATV,acesta poate fi cuplata sau decuplata de la suportul de prindere de pe ATV printr-un simplu CLICK.

WARN ATV Plug & Accesorii plug ATV-uri

WARN ATV-uri pluguri va va ajuta sa obtineti sarcinile arat face rapid si usor.WARN ProVantage ATV-ul sistemului de plug a fost construit de la zero pentru a oferi versatilitate, durabilitate, si funcsionalitate în fiecare kit de plug pentru ATV-uri si accesorii . Aceste sisteme de zapada sunt confectionate din cel din cel mai dur otel cu nervuri pentru o rezistenta mai mare,aceast aspect face ca lama de zapada de la Warn sa fie foarte eficienta in  conditii extreme. Aceste kituri de plug pentru ATV-uri  sunt de asemenea, usor de instalat si de a folosi. Un design de eliberare rapida va permite sa atasati sau detasati lama WARN foarte rapid si usor.

Recomandam Video-ul de mai jos !

7 Responses to “Lama Zapada-Plug ATV”

 1. Vio Sima

  Bun Gasit
  Doresc o bucata din urmatorul produs:
  VOLCAN 60:
  “Sistem complet de curatire a zapezii compus din lama de zapada de 150 cm si kit-ul necesar instalarii pe orice tip de ATV sau UTV echipat cu troliu. Se regleaza si se ataseaza foarte usor la ATV datorita sistemului special de atasare click-and-go. Lama Volcan dispune de 5 pozitii (unghiuri) de reglare pe orizontala, putand fi reglat si gradul de inclinare a acesteia. Latimea lamei se poate prelungi cu inca 20 cm cu ajutorul unei placi aditionale. Dimensiuni lama: 150 x 40 cm.“
  Mentionez ca am un ATV TGB 450.
  Daca mai trebuie alte dispozitive aditionale pentru montaj, va rog sa precizati ce as mai avea nevoie si cat costa.
  Va multumesc.

  Reply
  • admin

   BUNA ZIUA,

   Sistemul se potriveste pe modelul dumneavoastra de atv.
   Pentru a utiliza lama este nevoie de troliu pe baza acestuia se ridica si coboara lama.
   La cursul de astazi sistemul volcan 60 costa – 1750 lei
   La valoarea aceasta va putem oferi transportul gratuit cu conditia sa nu fie kilometrii suplimentari la curier, daca sunt va putem oferi transportul pana la cel mai apropiat sediu al curierului.
   Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra.

   Va multumim.

   Reply
 2. gabriel galie

  As dori o lama de zapada ptr. un Linhai Worker(cu tot kit-ul de instalare). ATV-ul are troliu.

  Reply
  • admin

   Buna seara,va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe site,sau daca va este mai usor,lasati-ne numarul Dvs.

   Va multumim pentru iteresul acordat produselor noastre

   Reply
 3. Zeev Rubin

  I own a LINHAI 400 and I’m interested to buy LAMA. Is it easy to mount and dismount, or I nead a profesional help?

  Reply
 4. Cristi

  Buna ziua ,sunt interesat de un sistem Cycle Conutry 52?,pt un Linhai Aniversary ,daca este pe stoc rog si un pret final in ron + o descriere cu ce contine kit-ul sau imagini cu piesele pe email

  Multumesc

  Reply
 5. Platon Marinela

  Buna ziua,
  As dori o oferta in adresa SC SUN BOFU SRL, pentru achizitia unui ATV Linhai 500S DragonFly, dotat cu o lama pentru curatarea zapezii – cea mai potrivita pentru acest model.
  As dori ca in oferta sa fie trecuti parametrii tehnici si ai ATV-ului si a lamei.
  Va multumesc.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.