Linhai Joker 50 cc -Mic Da’ Rau !

ATV Linhai Joker 50

Linhai Joker 50

Cel mai mic membru al gamei, Linhai Joker are un motor racit cu aer, de 49cmc si 7 cai putere, cutie automata cu variatie continua si ambreiaj centrifugal uscat care transmite cuplul numai la rotile din spate prin intermediul unui lant.

In ciuda dimensiunilor reduse, Linhai Joker are doua locuri si o viteza limitata.

Aspectul este unul razboinic, de quad sportiv, aripile din plastic ridicate in stil agresiv nereusind sa protejeze prea bine riderul de noroiul aruncat de roti.

Pornirea motorului monocilindric se face atat cu ajutorul startarului(electric) cat si a pedalei de pornire. Vine echipat cu un disc de frana pe spate si tamburi frana pe fata pentru fiecare roata.

Modelul este foarte  potrivit pentru incepatori si copii  cu varsta de peste 12 ani sub stricta supraveghere a parintilor. Printr-o simpla limitare a cablului de acceleratie, parintii pot controla viteza maxima, iar copii pot invata sa conduca ATV-ul intr-un mod placut, distractiv si sigur.

Acest ATV este pentru clientul care vrea ceva de o calitate mai buna decat modelele tipice chinezesti de pe piata (no-name). Pretul insa este un pic mai mare fata de restul ATV-urilor din clasa lui deoarece, in primul rand se deosebeste de restul prin calitate, fiabilitate si costuri de intretinere reduse. Un alt aspect foarte important care il avantajeaza pe Linhai Joker, este faptul ca acest model de ATV este inmatriculabil.

Model Indisponibil

CARACTERISTICI

Marca: Linhai

Categorie: ATV

Culori: albastru, rosu, galben

MOTORIZARE SI TRANSMISIE

Motor: 1 cilindru, 4 timpi

Combustibil: benzina, cifra octanica minim 95

Putere: 4 CP

Capacitate: 49 cmc

Cutie de viteze: automata

Rezervor: 6 l

Racire: aer

Transmisie: lant

Pornire: Electrica

MECANICA

Suspensie fata: Dublu brat

Suspensie spate: Monobascula, amortizor

Frana fata: Tambur

Frana spate: Mono disc hidraulic

Anvelopa fata: 18×7-8

Anvelopa spate: 18×7-8

DIMENSIUNI

1380x870x1050 (LxlxH)

Greutate: 124 kg

Have Fun-Ride Linhai !