Linhai Anniversary 300 4×4

Linhai MuddyLinhai Anniversary un bine cunoscut ATV in randul cetatenilor romani dornici de offroad inca de acum aproximativ 6 ani. Motorizarea este una standard, un cilindru  de 275 cmc, 4 timpi, 4 valve, racit cu apa. O cutie de viteze  cu treptele  Low, High, Neutru si Marsarier duce puterea catre rotile din spate prin intermediul cardanului pentru rotile din spate si planetare pentru rotile din fata.

Numele de Anniversary ii vine de la sarbatorirea a 50 ani de la inaugurarea fabrici Linhai in China. Cu aceasta ocazia Linhai  300 a suferit cateva modificari placute, a intrat pe piata cu un nou facelift, a mai primit si o frana de parking dar unde au evoluat chinezii, cel mai mult se observa la bordul ATV-ului Linhai 300 care este dotat cu un afisaj electronic pe baza de cristale lichide, acesta indica chiar si rotatiile pe minut si temeratura motorului.

Suspensia pe spate este una cu punte rigida si brat oscilant cu arc si telescop, iar pe fata una clasica McPherson cu dublu brat A si telescoape pentru fiecare roata.

Franele atat pe fata cat si pentru spate actioneaza pe discuri pe fiecare roata actionate fiind fie de la maneta de pe partea stanga a ghidonului, fie de la pedala. Spatiul de depozitare este oferit atat de portbagajul fata cat si cel din spate. ATV-ul vine echipat cu jante din aluminiu si aparatori maini.

Se fabrica doar in varianta Linhai Dragon Fly 300 4×4 

CARACTERISTICI

Marca: Linhai

Categorie: ATV

Culori: rosu, albastru, negru, verde

MOTORIZARE SI TRANSMISIE

Motor: 1 cilindru, 4 timpi

Combustibil: benzina, cifra octanica minim 95

Putere: 21 CP

Capacitate: 275 cmc

Cutie de viteze: automata cu marsarier

Rezervor: 14.20 L

Racire: cu lichid

Transmisie: cardan

Pornire: Electrica

MECANICA

Suspensie fata: Dublu brat

Suspensie spate: Monobascula, amortizor

Frana fata: Hidraulica, 2 discuri

Frana spate: Hidraulica, 2 discuri

Frana parcare: manual

Anvelopa fata: 24×8-12

Anvelopa spate: 24×11-10

DIMENSIUNI

Lungime: 2096 mm

Latime: 1170 mm

Inaltime: 1170 mm

Inaltime sa: 865 mm

Greutate: 300.00 kg

Related Images: