Cum sa alegem anvelopele potrivite pentru ATV

ATV-ul este vehiculul perfect pentru munca si distractie. Cu anvelopele potrivite te poti juca atat in noroi si nisipi cat si pe asfalt. Insa nimic nu se compara cu o tura prin padure  cu poteci noroiase sau balti cu multa mocirla sau prin locuri mlastinoase. Iar cand vine vorba de anvelope de noroi pentru ATV-uri aveti o multme de optiuni. Aici aveti mai multe optiuni de anvelope pentru alegerea cea mai buna.

anvelope atvM962 Mud Bug

Acest pneu are profilul inalt ceea ce va ofera o garda la sol mai ridicata. Crestele sunt asezate in unghi pe anvelopa ceea ce inseamna ca noroiul nu va ramane pe cauciuc, aceste este impins in exteriorul anvelopei. Este fabricat din 6 straturi de cauciuc suprapuse, acest lucru înseamna ca nu va trebui sa va faceti griji cu privire la pene, deoarece acestea sunt destul de rezistente. Aceste caracteristici ale anvelopei Maxxis Mud Bud M962, ne arata ca este una dintre cele mai bune alegeri atunci cand dorim o plimbare mai hard si mult noroi.

GBC Mud Buster Un pneu agresiv cu un profil de autocuratare, ruland cu acesta anvelopa simti ca zboara peste noroi indifenret cat de mare sau adanc este acesta. Cu o rezistenta marita, musca foarte bine din teren chiar si in viraje abordate mai agresiv, un pneu ideal atat pentru noroi cat si pentru zapada.

Maxxis Mud Bug Un cauciuc robust, impunator in fata noroiului, acesta tine departe noroiul de a nu se lipi de anvelopa datorita distantei mari dintre papuci, fiind unul dintre cele mai populare anvelope pentru noroi cu creste inalte care ridica si garda de la sol.

Bridgestone ATV Mud Hook Aceste anvelope sunt ca un cal de curse, cu crestele mai mici si mai dese sunt ideale atat pentru noroi cat si pentru celalate tipuri de teren. Cu o constructie tubeless este anvelope linhaialegerea excelenta pentru orice de tip de distractie. Se gasesc aproape toate marimile pentru toate ATV-urile. Bridgestone este un nume în care puteti avea încredere si Hook MUD este o anvelopa pe care o vei iubi!

Bridgestone Mud Hook Xxtreme La prima vedere nu zici ca ar fi ceva iesit din comun la aceasta anvelopa, doar o utilizare in teren iti poate demonstra cat a de mult a fost gandita si proiectata aceasta anvelopa, cu mici urechii incastrate si creste destul de profunde, construita din 6 starturi de cauciuc o face sa fie una dintre cele mai rezistente anvelope. Aceste 5 optiuni de  anvelope de noroi te vor incanta de la început. Desigur, exista o multime de alte optiuni de pe piata. Stick cu nume de brand, cum ar fi Bridgestone, Dunlop, Michelin, sau oricare dintre producatorii de mai multe bine cunoscute. Anvelope ATV, o anvelopa buna face diferenta de cele mai multe ori in teren, de aceea este foarte important sa stiti cum sa alegeti anvelopa potrivita pentru terenul pe care il abordati si stilul de condus.

One Response to “Anvelope ATV”

    comments are closed

    Trackbacks and Pingbacks:

    1. Anvelope Duro - Linhai RomaniaLinhai Romania

      […] Anvelope ATV […]