Accesorii ATV

Asa cum sunt importante echipamentele moto/atv pentru rider,la fel de importante sunt si accesoriile pentru ATV,nu sunt doar pentru a schimba designe-ul ATV-ului ci si pentru pretectia acestuia si a riderului in anumite situatii. Accesorile pentru ATV pot fi foarte utile in anumite circumstante ,atunci cand folositi ATV-ul in scopuri gospodaresti sau in teren in situatiile mai dificile.

Cateva accesorii ATV pentru un Rider care se respecta atat pe el cat si ATV-ul, sunt rampele, troliile, cutiile si cosurile, protectiile si aparatorile. Echipare corespunzatoare a ATV-ului va poate ajuta in multe situatii fara de care nu ati fi reusit,aceste accesorii pot imbunatati performantele ATV-ului si va vor face calatoria sau plimbare cu ATV-ul mult mai sigura si mai frumoasa,pe langa siguranta,daca ATV-ul este accesorizat corespunzator puteti incerca si trasee mai dificile,avand astfel o marja de siguranta in plus. Iata cateva exemple pe care ar trebui sa le luati in considerare: Daca folositi des ATV-ul in scopuri gospodaresti atunci nu trebuie sa va lipseasca din echiparea ATV-ului, bila de remorcare potrivita fiecariu ATV utilitar cu dispozitiv de remorcare.

PENTRU TOATA OFERTA SUNA LA 0752.760.644

Astfel puteti agata o mini-remorca cu care sa va faceti treaba mult mai usoara si in acelasi timp,distractiva. Un alt accesoriu importanta de aceasta data pentru protejarea Dvs. Si nu numai sunt aparatorile de maini,ele nu trebuie sa lipseasca,sunt foarte utile atunci cand mergem prin padure,protejandu-ne astfel de crengile sau ramurile copacilor de pe traseu.

Lama de zapada sau plug atv ,acestea pot fi foarte folositoare atunci cand nametii de zapada ne blocheaza caiile de acces,cum poate fi o munca foarte grea cu un kit complet de curatirea zapezii montat pe ATV va deveni o placere sa indepartam zapada si o sa ni se para o joaca,Cele mai recomandate pluguri de zapada pentru ATV sunt cele de la Cycle Country ,Kimpex si Warn ,acestea vin in mai multe variante de lame si kit-uri de montaj incluse de diferite dimensiuni.

Niciodata sa nu plecati in teren fara un kit de reparatie pene,in padure mai ales, este foarte usor sa trecem peste un ciot de lemn care ne va provoca o pana,un astfel de kit de pene este foarte folositor si ne ajuta sa ajungem inapoi sau pana la un service roti. Portbagajele sunt niste accesorii ATV care s-au dovedit a fi foarte utile atunci cand abordam trasee mai lungi,acestea ne ofera un spatiu de depozitare mai mare atat pentru alimente si racoritoare cat si pentru cateva scule de care avem nevoie in caz de urgenta.

Troliul este cel mai folosit accesoriu ATV,nu putine au fost situatiile cand am ramas impotmoliti in noroi sau nu am mai putut urca o panta,iar aici intervine troluil care isi face foarte bine treaba. Scutul este un accesoriu importanta de care trebuie sa tinem cont pentru a proteja “burta” ATV-ului si anumite subansamble aflate in partea de jos a acestuia,ne ofera o protectie sporita atunci cand trecem peste buturugi, bolovani…etc.